Select your country

If your country is not in the list, choose international

International

Hrvatska ‹ change

ROLE

No result found.

FITNESS

Rollerblade® Performance role koriste visokokvalitetne dijelove i tehnologije da dodaju raznolikost i intenzitet iskustvu rolanja. Niže manžete, anatomske ljuske, veći kotači i revolucionarni okviri se kombiniraju da poboljšaju brzinu i artikulaciju za optimalan performans. Naš sklop, novi kotači i GT okviri su samo neke of značajki koje će sigurno zadovoljiti entuzijaste

URBAN

Rollerblade® Urban modelirane role pružaju idealno iskustvo rolanja. Sinteza superiorne bočne potpore, udobne unutrašnjosti i raznolikosti kotača čini ovu obitelj rola vrlo svestranom. Nove manžete, novi spojevi kotača i naša tehnologija oblikovanja čizmi će zadovoljiti potrebe svakih rutina rolanja. Bilo da putujete, rolate iz zadovoljstva ili trenirate, naše role će izdržati i najzahtjevnije potrebe bilo kakvih okoliša i održati kontrolu bez žrtvovanja performansi.

ULIčNE ROLE

Rollerblade® role vam omogućuju da dosegnete nove razine. Hodajuća unutrašnjost rola, zamjenjive komponente i visokokvalitetni materijale vam omogućuju da se rolate duže, s više udobnosti i stila. Oblikovana potpora, izdržljivost, okviri i kotači namjenjeni za najbolji performans daju vam prednost gdje god da se nalazili.

BLADERUNNER

Nudi veliki broj kvalitetnih proizvoda za rekreacijske sportaše. S potporom marke broj jedan za inline role, Rollerblade®, mi nudimo visokokvalitetne proizvode koji su pouzdani i imaju pristupačnu cijenu. Udobnost, stabilnost, svojstva i stil su optimalno spojena da osiguraju korisnicima najbolje moguće iskustvo od naših proizvoda. To je pravi dokaz da “Powered by Rollerblade®” ima svoje prednosti.