Select your country

If your country is not in the list, choose international

International

North and South America

Hrvatska ‹ change

ROLE

No result found.

BRZINA

Koja je poanta ubrzavanja ako imate malo kontrole nad njim? Rollerblade® spaja brzinu, kontrolu, osjećaj i pristajanje da fino podese role za optimalne rezultate. Iako brzina iz ove kategorije potječe iz ljudskog goriva a ne fosilnog goriva, i dalje se čini električna.

URBAN

Rollerblade® Urban modelirane role pružaju idealno iskustvo rolanja. Sinteza superiorne bočne potpore, udobne unutrašnjosti i raznolikosti kotača čini ovu obitelj rola vrlo svestranom. Nove manžete, novi spojevi kotača i naša tehnologija oblikovanja čizmi će zadovoljiti potrebe svakih rutina rolanja. Bilo da putujete, rolate iz zadovoljstva ili trenirate, naše role će izdržati i najzahtjevnije potrebe bilo kakvih okoliša i održati kontrolu bez žrtvovanja performansi.

BLADERUNNER

Nudi veliki broj kvalitetnih proizvoda za rekreacijske sportaše. S potporom marke broj jedan za inline role, Rollerblade®, mi nudimo visokokvalitetne proizvode koji su pouzdani i imaju pristupačnu cijenu. Udobnost, stabilnost, svojstva i stil su optimalno spojena da osiguraju korisnicima najbolje moguće iskustvo od naših proizvoda. To je pravi dokaz da “Powered by Rollerblade®” ima svoje prednosti.