Select your country

If your country is not in the list, choose GLOBAL

Global

< Back to the list

22/05/20

Kevin Quintin: een leven op wielen

Kevin Quintin staat als sinds hij een klein jongetje was op wielen. Opgroeiende in Marseille in Frankrijk, leerde hij skaten in de wereldberoemde 'bowl' op het strand van zijn geboortestad. Dit heeft zijn manier van skaten gevormd: hard en snel, zonder grenzen. 

Tijdens het begin in Marseille probeerde Kevin verschillende disciplines van inline skating. Hij won het skate cross Wereld Kampioenschap en nog vele andere titels met zijn team. Het leven als een skater heeft hem zo veel geleerd en het heeft hem geholpen om de man te zijn die hij nu is. Nu, als een skate instructeur, deelt hij zijn kennis met de jongere generatie skaters in Marseille. 

Als we samenzitten, komen we te weten dat hij een nieuw doel heeft voor de komende Berlin Marathon in september. Vorig jaar heeft hij de marathon in Berlijn op wielen én schoenen voltooid, een geweldige prestatie. Ondanks de beperkingen door de pandemie, is hij toch in training voor het event van dit jaar. We zullen moeten afwachten hoe dit voor Kevin en alle andere racers over de hele wereld uitpakt. Voor nu: geniet van de video over het leven van Kevin op wielen. 

VIDEO