Odaberi svoju zemlju

If your country is not in the list, choose international

International

Srbija ‹ Promeni

ROLERI

No result found.

FITNESS PERFORMANCE

Rollerblade® Performance rolere karakterišu vrhunske tehnologije i specifikacije koje daju različitost i odgovarajući intenzitet iskustvu vožnje rolera. Plića cipela, anatomska školjka, veći točkići i revolucionarne šine poboljšavaju brzinu, artikulaciju i flex za optimalne performanse. Naš fit, novi točkići i GT šine su samo neke od stvari koje će zadovoljiti svakog fitness entuzijastu.

URBAN

Rollerblade® Urban, specijalno oblikovani roleri prućaju idealno iskustvo vožnje rolera. Sinteza superiorne lateralne podrške, udobnih uložaka i različitih veličina točkića čine ovu seriju rolera pravom moćnom serijom punom različitosti. Nova cipela, novi točkići i naša tehnologija oblikovanja osigraće zadovoljene i najviših standarda u vožnji. Bilo da rolere vozite samo kao prevoz od tačke do tačke, vozite se isključivo iz zadovoljstva ili trenirate, naši roleri će ispuniti i najteže zahteve koje se pred njima nađu u bilo kom okruženju i održati željenu okretnost i responsivnost, bez kompromis kada su u pitanju performanse.

STREET

Rollerblade® roleri vam omogućavaju da dostignete nove nivoe vožnje. Ulošci u kojima može da se hoda, zamenjive komponente i visokokvalitetni materijali omogućavaju da vozite duže, sa više udobosti i stila. Specijalno oblikovana školjka, performance šine i točkići daju vam prednost na svakom mestu i u svako doba. 

BLADERUNNER

Bladerunner vam pruža širok asortiman proizvoda za rekreativnu vožnju rolera. Podržani od strane najboljeg brenda za rolere, Rollerblade®, predstavljamo vam visokokvalitentne proizvode koji su pouzdani i pristupačne cene. Udobnost, stabilnost, performanse i stil su optimalno spojeni kako bi osigurali da krajnji korisnici dožive najbolje moguće iskustvo. Najbolji dokaz da “Powered by Rollerblade®” stvarno ima svojih prednosti.